Resultat Swim of Hope 2022

Efter två år av begränsade arrangemang på grund av pandemin fick vi återigen se en utklädningstävling när Swim of Hope 2022 genomfördes den 6 november.

Arrangemanget var fortfarande något nedskalat jämfört med före pandemin, istället för jakt på sponsorer hade vi en digital insamling till förmån för Barncancerfonden, dit alla kunde skänka en slant för att stödja deras arbete, en bössa som i skrivande stund är uppe i nästan sex tusen kronor.

Själva simningen var densamma som brukligt: grupperna försökte simma så långt de kunde på en timme, i lagkappsform. Ett kul tillfälle där hela vår träningsverksamhet finns samlad – från yngsta grupp till masters – för att göra sitt yttersta under en timme medan peppande musik spelas. Masters var också de som i år tog hem segern i antal meter med 6500 meter.

Så här långt simmade varje grupp/bana på en timme:

Elit (1/2/Tri)6 350 m
A6 100 m
B5 850 m
C5 400 m
D/E4 500 m
Masters6 500 m
Mellan/nybörjarmasters5 000 m

Gruppernas utklädningar

Årets jury: Ingrid och Christer från Masters-gruppen.

Utklädningstävlingen bjöd på både färger och action när vi såg spöken, minioner, cowboys, dvärgar, regnbågar och slalomåkare defilera över bryggan och intervjuas av domarna i juryn, Ingrid och Christer från Masters-gruppen.

Juryns beslut blev att B-gruppen med temat skidåkare utsågs till vinnare, där juryn uppskattade att det var många och hade valt Ebba Grön som inmarschmusik. Enligt rykten stod kampen mellan B-gruppen och C-gruppens cowboys-gäng som bjöd på show.

D-gruppen som minioner

C-gruppen som cowboys

B-gruppen som utförsåkare

A-gruppen som Snövit och dvärgarna

Elit Tri som spöken

Elit 1 och 2 som regnbågar