Arena

Umeå simsällskap har Arena som huvudleverantör av simutrustning och genom vårt avtal med dem kan våra medlemmar handla badkläder och annan utrustning i Arenas Swimstore till reducerat pris.

Information om hur medlemmarna använder klubbrabatten har mejlats ut till medlemmarna och är det någon medlem som saknar uppgifterna går det att kontakta Eva på kansliet för att få hjälp.

Tävlingsdräkter för barn under 12 år

Vid köp av tävlingsdräkter för unga simmare, under 12 år, har Svenska Simförbundet tagit fram riktlinjer som Umeå simsällskap också står bakom:

Svenska Simförbundet har beslutat att förorda att tech-dräkter inte bör användas av barn under 12 år. Istället rekommenderar Svenska Simförbundet att simmaren använder tävlingsdräkter i billigare material.

Läs mer om bakgrunden till rekommendationerna och varför de är viktiga för unga simmare i de fullständiga riktlinjerna här.