Arena

Umeå simsällskap har Arena som huvudleverantör av simutrustning och genom vårt avtal med dem kan våra medlemmar handla badkläder och annan utrustning i Arenas Swimstore till reducerat pris.

Handla på Arenas Swimstore

Medlemmar i USS kan handla i Swimstore med klubbrabatt. För att göra detta ska ni logga in med ett gemensamt konto (arena@umesim.nu) och inte enskilda konton som man normalt sett använder på webbutiker.

Lösenordet för det gemensamma kontot har mejlats ut till medlemmarna och är det någon som saknar det kan ni kontakta kansliet för att få det.

I slutet av beställningen får man ange sina adressuppgifter så att leveransen hamnar rätt. Eftersom kontot är gemensamt är det viktigt att int ändra lösenord eller e-post för kontot.

OBS: Handla inte med ”Betala sen” eller faktura hos Klarna när ni beställer, då det inte kommer att skickas rätt utan gå till det gemensamma kontots e-postadress. Betala beställningen direkt vid köp.

Tävlingsdräkter för barn under 12 år

Vid köp av tävlingsdräkter för unga simmare, under 12 år, har Svenska Simförbundet tagit fram riktlinjer som Umeå simsällskap också står bakom:

Svenska Simförbundet har beslutat att förorda att tech-dräkter inte bör användas av barn under 12 år. Istället rekommenderar Svenska Simförbundet att simmaren använder tävlingsdräkter i billigare material.

Läs mer om bakgrunden till rekommendationerna och varför de är viktiga för unga simmare i de fullständiga riktlinjerna här.