USS-kläder

Umeå simsällskap har TYR som samarbetspartner för klubbkläder med mera. Dessa finns att beställa i vår webbshop hos TYR.

Första gången ni besöker vår webshop behöver ni skapa ett konto att logga in med. Observera att detta är ett separat konto för Team TYR Umeå SS, och inte samma som att ha ett konto på TYR:s vanliga webbshop på tyrsverige.se.

Team TYR-shoppen är på engelska och finns på den här länken.

Klicka på knappen ”Sign up” för att skapa ett konto. Se till att ”Umeå SS” är valt under Club (det borde vara ifyllt redan).

Väl inloggad finns klubbkläderna samlade under Club Gear i menyn. Det finns även annan utrustning här och allt är till redan nedsatta priser, det behövs med andra ord ingen rabattkod eller liknande.

Var och en kan beställa precis det som önskas och det levereras direkt hem till beställaren, likt en vanlig nätbutik. Observera att det är långa leveranstider och det inte går att garantera leverans före jul längre.

Handla från vanliga TYR-butiken med rabattkod

I vår Team TYR-shop ovan finns framförallt klubbkläderna och lite tillbehör, medan resten av TYR:s utbud av baddräkter, badbyxor, simglasögon och annat finns på den allmänna webbshoppen på tyrsverige.se.

Tack vare att vi har TYR som samarbetspartner har USS medlemmar även 25 procent rabatt på stora delar av sortimentet där via vår rabattkod: um44ea25