TYR

Umeå simsällskap har TYR som huvudleverantör av simutrustning och genom vårt avtal med dem kan våra medlemmar handla badkläder och simutrustning till reducerat pris samt även klubbkläder.

Webbshop Team TYR Umeå SS

TYR tillhandahåller en webbshop där våra medlemmar kan köpa klubbkläder och utrustning till låga priser. Mer om webbshoppen och USS-kläder här.

TYR vanliga webbshop med badkläder

I vår Team TYR-shop finns framförallt klubbkläderna och lite tillbehör, medan resten av TYR:s utbud av baddräkter, badbyxor, simglasögon och annat finns på den allmänna webbshoppen på tyrsverige.se.

Tack vare att vi har TYR som samarbetspartner har USS medlemmar även 25 procent rabatt på stora delar av sortimentet där via vår rabattkod: um44ea25

Tävlingsdräkter för barn under 12 år

Vid köp av tävlingsdräkter för unga simmare, under 12 år, har Svenska Simförbundet tagit fram riktlinjer som Umeå simsällskap också står bakom:

Svenska Simförbundet har beslutat att förorda att tech-dräkter inte bör användas av barn under 12 år. Istället rekommenderar Svenska Simförbundet att simmaren använder tävlingsdräkter i billigare material.

Läs mer om bakgrunden till rekommendationerna och varför de är viktiga för unga simmare i de fullständiga riktlinjerna här.