USS är årets ungdomsförening!

Vid Umeå Idrottsgala, som gick av stapeln under torsdagskvällen, blev Umeå Simsällskap utsedda till årets ungdomsförening! Vi är jätteglada och stolta över denna fina utmärkelse och tackar alla som röstat på oss.

USS var även nominerade i hela tre kategorier till, men där gick vi tyvärr bet på utmärkelser. Felix Bengs-Stattin var nominerad till årets rookie, Martin Lindvall var nominerad till årets ungdomsledare och USS var nominerade till jämställdhetspriset.

Pris för årets ungdomsförening! Felix fick träna på att prata igen 🙂

Publicerat av Adrian Bengtson den 22 februari 2018

Felix blev dock uppmärksammad ändå:

Felix vann inte priset som årets rookie men han blev uppmärksammad!

Publicerat av Adrian Bengtson den 22 februari 2018

Se fler bilder och rapporter från kvällen i klubbens Facebook-grupp.