Sommarsimläger för Hajen och Teknik A/B

Under vecka 25 kommer USS att ha ett roligt sommarläger för simmarna i Hajen, Teknik A och Teknik B (tekniksimmarna i Robertsfors får också gärna vara med)!

Vi har tidigare haft dagläger på Umelagun i vecka 25 för de här grupperna, men simmarna brukar tycka att vattnet i bassängen på Umelagun är lite kallt så tidigt på sommaren, så därför har vi bestämt att vi ska vara på Ersboda istället.

På förmiddagarna kommer vi att simma i bassängen samt göra landträning i idrottshallen. Bassängen på Ersboda är 12,5 meter lång, vilket är perfekt för att öva simteknik även för simmarna på den här nivån (botten är höj- och sänkbar).

På eftermiddagarna kommer vi att göra lekar och annat kul på någon grönyta i närområdet. Skulle det vara väldigt dåligt väder så kan vi stanna inomhus på badet.

Anmälan: Anmäl era barn via mejl till Martin Lindvall på uss.breddansvarig@gmail.com senast söndagen 20 maj. Skriv simmarens namn och grupp och eventuell specialkost/allergier.

Preliminär kostnad: ca 450 kr (kan ändras något beroende på deltagarantal)

Anmälan är bindande. Observera att det finns ett begränsat antal platser! först till kvarn gäller!

Hoppas att ni vill vara med!

PM

Datum18, 19, 20, 21 juni (vecka 25)
Vi träffas varje dag (mån-tors) kl. 10:45-15.30
PlatsErsboda Bad & Gym (samt utomhus på Ersboda)
BoendeHemma
TräningBassängen på Ersboda och idrottshallen i samma byggnad. Det blir simning och landträning inomhus innan lunch, och efter lunch blir det andra roliga aktiviteter utomhus.
DeltagareSimmare i Hajen, Teknik A och Teknik B.
LedareMartin Lindvall med flera
MatSimmarna tar med egen lunch i mattermos eller liknande. USS står för mellanmål varje dag.