Simma för Pride!

Ladda upp inför Prideparaden med 200 meter i bassäng! Fira Pride i Umeå genom att simma till dig Svenska simförbundets vackra, regnbågsfärgade simborgarmärke.

lördag den 29 september mellan klockan 9 och 10, innan Prideparaden i Umeå, finns chansen att simma upp för simborgarmärket. Efter 200 meters simning kan märket bli ditt!

Umeå simsällskap finns på plats vid Navets simbassäng och säljer, för 50 kronor, märket till dem som klarat simkravet. Vi ser helst att du swishar pengarna. Har du inte swish så är det jämna kontanter som gäller.

För dig som besöker Navet går det bra att simma i den allmänna delen av bassängen. Säg bara till innan till någon av USS representanter så att vi kan räkna längderna. För klubbens träningsgrupper, som är på plats under lördagen, går det bra att simma i de hyrda banorna.

Happy Pride!