Prova på triathlon för barn och ungdomar

Nu i höst har USS startat en nybörjargrupp i triathlon som heter Tri4fun och är till för barn och ungdomar i åldrarna 9-13 år som skulle vilja prova på denna roliga sport. Vi erbjuder just nu ett tillfälle att prova på triathlon i en vecka utan kostnad innan man behöver anmäla sig till gruppen.

Tri4fun-gruppen tränar två gånger i veckan. Första passet är simning och är på onsdagar kl. 18.30-19.30 på Navet. Det andra passet är på Hedlundaskolan i gymnastiksalen på lördagar kl. 11.00-12.00 där vi kör lite löpning och andra roliga landövningar. Tränare kommer att vara Tomas Seco som är anställd på Dragonskolan som ansvarig för elitidrottsgymnasiet i triathlon.

För att kunna få ut det mesta av denna grupp så behöver man kunna simma så pass bra att man klarar att simma på djupt vatten utan att stanna i 100 m och av detta minst 50 m frisim.

Anmäl intresse till Camilla Johansson-Sponseller på uss.sportchef@gmail.com.