Anmälan till vårterminen 2019

Snart är det 2019 och därmed dags för anmälan till vårterminen 2019 för våra träningsgrupper i simning, triathlon och vattenpolo.

Ordinarie verksamheten startar måndag den 7 januari för alla grupper utom triathlon (som börjar vecka 5). Vänligen anmäl innan terminen börjar. Anmälningssidan finns här.

Innan vi startar på riktigt kommer vi att köra vår årliga 100×100 (eller annan lämplig utmaning beroende på grupp och förmåga) på söndag den 6 januari kl. 16.00-19.30. Alla i träningsgrupper är välkomna! Vi bjuder på lite fika och mackor när man är klar.

Ändrade träningstider

Schemat har ändrats för en del grupper så kolla noga om ni fått nya tider. Uppdaterade träningstider finns på respektive gruppsida: Elit-gruppen, A-gruppen, B-gruppen, C-gruppen, D-gruppen, E-gruppen, Ungdomssim 2, Ungdomssim 1, Nybörjarmasters, Masters, Triathlon vuxen, Triathlon ungdom, Triathlon Tri4fun samt Vattenpolo.

Syskonrabatt i tävlingsverksamheten

Om man har flera barn som är med i tävlingsverksamheten dvs A-E (inklusive X-gruppen) så finns det en syskonrabatt. Man betalar 100 % av avgiften för barnet i den högsta gruppen, men man får 15 % rabatt på barn nummer två och ytterligare 30 % rabatt på barn nummer 3 (och övriga). Då vi inte kan lägga in denna rabatt i systemet var vänlig och kontakta oss på kansliet INNAN ni anmält era barn så ändrar vi fakturan. Observera att detta gäller endast de barn som är i tävlingsverksamheten, inte de som är i simskola.

Prova på triathlon och vattenpolo

Om man simmar i en tävlingsgrupp och vill prova på vattenpolo eller triathlon så deltar man till halva deltagaravgiften för vattenpolo/triathlongruppen. Även här behöver man kontakta kansliet för att få rabatten. Man har en gratis provvecka på både triathlon och vattenpolo om man vill testa på dessa roliga idrotter. Kontakta uss.sportchef@gmail.com för att anmäla en provvecka.

Triathlon

Triathlongrupperna startar igen vecka 5 med simning. På Nolia har vi tider från och med den 9 februari så första veckan kör vi inte cykling. Är du nyfiken på triathlon och vill prova på? Vi har både en nybörjargrupp som heter tri4fun, en tävlingsgrupp för ungdomar och en vuxengrupp. Kontakta Tomas Seco för mer information och för en gratis provvecka på uss.triathlon@gmail.com.

Träna, men inte lika mycket

Vill du fortsätta simma fast inte så mycket? Då är X-gruppen för dig. Du kan fortfarande träna med din ”gamla” grupp upp till 3 gånger per vecka (kom överens med din tränare om vilka dagar som passar bäst) men behöver inte betala fullt terminspris. Detta är ett bra alternativ för dig som känner att du vill fortsätta mer på halvfart, men vill träna med kompisarna och inte byta grupp till ungdomssim. Det är även för dig som är skadad och inte kan/får träna mer än ett par gånger i veckan.

Tävla i masters utan grupp

Vill du tävla i masterssimning för USS men är inte med i någon träningsgrupp? Då ska du anmäla dig till gruppen ”Tävla för USS under 2019 masters”. Då betalar du endast för medlemsavgift och för licensavgift (det kostar 300 kr per kalenderår att erhålla en tävlingslicens).

Fler frågor

Har du frågor om vilken grupp du ska anmäla dig till? Kontakta din tränare eller kansliet. Du når oss du bäst på:  uss.sportchef@gmail.com (Camilla), uss.breddansvarig@gmail.com (Martin) eller zimponini@gmail.com (Simon). Telefon till kansliet är 090-129744. Tänk på att det är semestertider och att kansliet är stängt vecka 52 och 1.

Välkomna med er anmälan och till en ny termin med Umeå SS!