Våtdräktsprovning 11 maj

Umeå simsällskap bjuder in till våtdräktsprovning på Navet, lördagen den 11 maj, mellan 13.00–15.00

En bra våtdräkt hjälper simmare i öppet vatten att hålla värmen när det är kyligt och ger bokstavligen ett ordentligt lyft i simningen, men det kan vara problem att hitta en dräkt som passar bra. Därför anordnar vi en våtdräktsprovning där det finns möjlighet att prova dräkter från kända märken på plats i simhallen.

Datum: lördag 11 maj 2019
Tid: 13.00–15.00
Plats: Navet, vid hoppbassängen

Våtdräkter och swimrun-dräkter från Sailfish, Zone3 och Head kommer att finnas tillgängliga för provning och beställning till rabatterade priser. Det kommer även att finnas försäljning av tillbehör för öppet vatten och swimrun så som simglasögon, flytbojar, neoprenskydd för kyla med mera.

Våtdräktsprovningen sker vid hoppbassängen samma helg som simtävling pågår i simhallen (Norrländska mästerskapen/Arena Open). Gå in via tävlingsentrén vid bassängen eller via Navets vanliga entré där grind finns öppen för simtävlingen och ta er till hoppbassängen.