Inbjudan till KM

Umeå simsällskap brukar normalt sett avsluta året med klubbmästerskapen i december, men i år kommer KM att arrangeras redan den 21 september. Det på grund av Sum-Sim-arrangemanget i december och tillgång på datum för sanktionerade tävlingar. Därmed bjuder vi nu in till KM som första tävling för hösten, istället för sista.

Uppdatering 20 september: Pass 1 har ändrad tid jämfört med inbjudan.
Insim och samling är 09.00, tävlingsstart 10.00.

Inbjudan (som PDF): Inbjudan KM 2019.
Sista anmälningsdag är onsdag 11 september.

Tävlingen kommer i år att arrangeras på ett annorlunda sätt, i två pass. Eftermiddagspasset har samma grenordning som vid tidigare KM, men vi kör ett nytt roligt koncept på morgonpasset, läs mer om detta i inbjudan.

Simmarna i Elit ska anmäla sig via mejl till Simon (zimponini@gmail.com), simmarna i A och B ska anmäla sig till Lovisa (lovisanyman94@gmail.com), simmarna i C, D, E, Ungdomssimträning 1 och 2, Teknik och Medley ska anmäla sig till Martin (uss.breddansvarig@gmail.com) och simmarna i Masters och Nybörjarmasters ska anmäla sig till Camilla (uss.sportchef@gmail.com).