Till er som tidigare gått i Navets simskola

Umeå simsällskap hälsar deltagare i Navets simskola varmt välkomna till vår verksamhet. Vi hoppas att ni kommer att trivas hos oss!

Som Västerbottens-Kuriren rapporterar kommer Navets egen simskola på kvällstid att upphöra från och med vecka 47 nu i höst. Umeå simsällskap fortsätter naturligtvis med simskola precis som tidigare.

Information om vår simskola hittar ni under simskolefliken. Nästa termin startar vecka 45 eller 46 beroende på kurs. Från och med torsdag den 24 oktober kl. 12.00 går det bra att anmäla sig via vår bokningssida (läs mer om SportAdmin här).

Vi rekommenderar att man antingen väljer att boka in sitt barn på Baddare-nivån eller kommer på så kallat uppsim. Uppsim är ett tillfälle för våra ledare att bedöma vilken nivå som är lämplig för barnet, genom att se barnet i vattnet.

Söndag 3 november kl. 16.00-16.30 har vi uppsim på Navet för de som vill boka högre nivå än Baddaren. Säg till i kassan att ni är där för uppsim. Samling vid multibassängen i Navet, med barnen ombytta och duschade.

Så fort ditt barn har klarat alla i moment i en nivå så går det vidare till nästa, även om det är mitt i terminen.

Har ni frågor så kontakta Umeå simsällskaps simskoleansvarig Maria Forsgren på simskola@umesim.nu.