Jullovsträning 2019–2020

Nu stundar jullovsträningen som sträcker sig fram till den 7 januari då ordinarie schema tar vid igen.

De flesta av er kommer nu att ha uppehåll över julen fram tills söndag den 5 januari då vi kör vår traditionella 100×100 (kl. 16.00-19.30). Elit/A/B/C kommer att köra även nästa vecka och avslutar med julkul på fredag den 20 december kl. 16.00-17.30.

Under julen kommer Mastersgruppen som vanligt att köra på. Och för de simmare i Elit/A/B/C som är sugna på att vara med är man välkommen på Masters träningar från den 25 december. Det är ingen tränare på kanten så vi hjälps åt att skriva passen. I mån av plats är även Nybörjarmasters välkomna!

Klicka på schemat nedan för större version, det finns även som PDF för utskrift.

Uppdatering 20 december: Träningen på nyårsafton är borttagen.