Anmälan sommarsimskolan 2020

Med bakgrund av en trist vinter kan det vara desto roligare att blicka framåt mot sommaren och det gör vi genom att redan nu öppna anmälan för vår populära sommarsimskola.

Tisdagen den 25 februari klockan 12.00 öppnar anmälan till våra sommarkurser i simskolan för de som redan är medlemmar och på torsdag den 27 februari klockan 12.00 öppnar den för alla.

Redan nu finns datum och tider för sommarsimskolan på Umeå simsällskaps anmälningssida. Man behöver inte logga in för att se kurserna, klicka bara på ”Grupper” överst, och välj sedan nivå (Bläckfisken, Baddaren etc) för att se vilka sommarkurser som erbjuds. Mer info om anmälan i SportAdmin här.

I och med att barnen tränar varje dag blir dessa kurser extra effektiva. Frågor kring sommarsimskolan kan mejlas till simskola@umesim.nu.

Intensivsimskola är 10 tillfällen som går måndag-fredag, varje dag, samma tid, under en tvåveckorsperiod. Det finns fyra perioder att välja på och man kan anmäla sig till fler än en. Dessa kurser går på Ersboda Bad och Gym.

Följande kurser erbjuds:

  • Vecka 21-22 (kvällstid)
  • Vecka 23-24 (kvällstid)
  • Vecka 25-26 (dag och kvällstid. 9 gånger på grund av midsommarafton, kostar 968 kr plus administrativ avgift)
  • Vecka 32-33 (kvällstid)

Kostnaden är samma som den vanliga simskolekursen, dvs 1050 kr, plus eventuell medlemsavgift på 50 kr om man inte redan är medlem. Det som tillkommer är en administrativ avgift för kortbetalning.

De kurser som finns ovan erbjuder Baddaren (för barn födda 2015 och tidigare), Bläckfisken, Pingvinen 1, Pingvinen 2 och Fisken. Vi erbjuder även bröstsimskurser för ungdomar födda 2011 och tidigare.  Har du ett barn/ungdom som vill gå haj/teknik/medleysimskola i sommar? Då erbjuder vi ett DAGLÄGER under vecka 25 på Ersboda bad och gym. Mer information och anmälan kommer inom kort.