Inför årsmötet 2020

På grund av de rådande omständigheterna med coronapandemin kommer Umeå simsällskaps årsmöte att arrangeras under annorlunda former.

Tidpunkten är fortfarande den samma som tidigare: onsdagen den 18 februari klockan 18.00.

Vi har däremot flyttat årsmötets lokal till Idrottens Hus (se adress nedan) där vi kommer att nyttja möjligheten till videokonferens för att medlemmarna ska kunna delta i mötet via videolänk.

Vi kommer att korta ner presentation av verksamhetsåret och övrigt innehåll för att fokusera på de väsentliga punkterna, för att hålla mötet så kort som möjligt. Det kommer inte att serveras något fika i år. Längre ner på denna sida finns årsmöteshandlingar.

På plats fysiskt kommer sportchef, mötets ordförande, sittande styrelse samt de förtroendevalda som valberedningen nominerar att väljas till nästa styrelse att närvara.

Årsmötet via video

Via den här länken kan medlemmarna följa och delta i årsmötet:

https://my.meetu.se/meet/39715482/

Rent tekniskt finns det några olika möjligheter att ansluta, t.ex. via webbläsare eller Skype, se länken för alternativ. Vi kan inte garantera att det fungerar i alla datorer och telefoner och vi har tyvärr inte möjlighet att ge teknisk support eller hjälp kring detta.

Ha överseende med att detta är första gången vi testar den här typen av teknik för ett årsmöte, vi håller tummarna för att det fungerar som tänkt.

Årsmötet på plats

De medlemmar som vill vara på plats är förstås välkomna, förutsatt att de är helt frisk och inte misstänker att de utsatts för smitta.

Årsmötet kommer att hållas i Idrottens Hus (RF-SISU) på Kungsgatan 89, Öst på stan. Kom i tid.

Årsmöteshandlingar

Nedan finns årsmöteshandlingar att ta del av som PDF:er.

Budgetförslaget är i förenklad form, den som vill läsa hela budgetförslaget i detalj kan kontakta Camilla på uss.sportchef@gmail.com för att ta del av den.

Coronapandemin

Mer information om läget med coronapandemin och hur det påverkar föreningen, finns i vår separata nyhet om detta.