Arena klubbdag 29 april

Onsdag den 29 april erbjuder Umeå simsällskap en klubbdag på www.swimstore.se med vår samarbetspartner Arena.

Innan coronapandemin ställde allting på ända hade vi planerat en klubbkväll med Arena på plats här i Umeå, men den är tyvärr inställd då det under rådande omständigheter är olämpligt att träffas i större sällskap. Därför är det glädjande för oss att istället kunna erbjuda en digital ersättning!

Under ett dygn – onsdagen den 29 april 2020 – kommer medlemmar i klubben att kunna handla i Arenas webbshop med hela 40 procents rabatt på stora delar av sortimentet (se villkor nedan). Vi har gjort ett mejlutskick till våra medlemmar där instruktioner för klubbinlogg finns.

Köpprocessen går till enligt följande:

  • Logga in med klubbinlogg på www.swimstore.se (instruktion har mejlats ut till medlemmarna).
  • Välj dina produkter och lägg i kundkorgen.
  • Genomför köpet (observera att summan kommer visa ordinarie pris).
  • Besvara bekräftelsemejlet som ni mottagit (efter genomfört köp) med ”UMEÅ SIMSÄLLSKAP”.
  • I bekräftelsemejlet kan ni även beställa profilerade klubb produkter enligt utvalt sortiment. Uppge modell/namn, färg, storlek, antal samt ev. namntryck
  • Swimstore drar av rabatten -40% på er order efter att de mottagit bekräftelsemejlet.

Villkor: Erbjudandet gäller onsdag 29 april 2020 klockan 00:00–23:59. Rabatten gäller på ordinarie pris (undantag Limited Edition samt klubbprodukter) och kan EJ kombineras med klubbinlogg/rabatt eller andra rabatter /erbjudanden. Vid eventuellt byte eller retur gäller swimstore by arenas köpvillkor. Övriga frågor: kundservice@swimstore.se