Sommarträning triathlon

Triathlon sommarträning Tri4fun vid Umelagun

Prova på triathlon! Vi kör en hel ”minitriathlon” där man kör alla tre delmoment i triathlon på en gång. Vi kommer att simma i Nydalasjön (man bottnar om man inte orkar simma hela vägen), cykla vid First Camp och springa i konståkningsspåret/runt Umelagun. Det kommer att vara sträckor som ALLA klarar av.

 • Datum: Vi kommer att köra på 6 tillfällen från den 22 juni tills den 8 juli:
  • Måndagar kl. 17.00-18.00
  • Onsdagar kl. 18.00-19.00
 • Plats: Nydalabadet vid Umelagun
 • Ålder: 9-14 år
 • Kostnad: 200 kr
 • Utrustning: Det man behöver är: badkläder, cykel (vanlig cykel går bra), och löpsaker (skor och kläder).

Instruktörer är några av våra duktiga triathleter som går på NIU i triathlon på Maja Beskowskolan. Ansvarig ledare är Emelie Ohlin.

Frågor? Kontakta Tomas på: 070-655 06 11 eller på uss.triathlon@gmail.com

Anmälan: klicka här för att komma till anmälan.

Sommar triathlonträning

Triathlonträning för de som vill träna simning, löpning och cykling med en triathlontränare. Sommarperiod mellan veckan 26-33.  OBS! På två av dessa veckor kommer instruktörer att vara bortrest och man får då träna på egen hand. Vilka veckor detta kommer att bli kommer att meddelas.

En del av träningen kommer att bero på väder och vind, samt vilken sort som ska genomföras. Därför kan tid och plats, samt aktivitet ändras. Er tränare kommer att meddela i god tid om aktivitet, plats och tid. Just nu är planen att man ska simma på Stöcksjön på tisdagar och torsdagar och cykla på söndagar.

Denna grupp passar både nybörjare och den som är lite mer erfaren. Den är till för både ungdomar och vuxna (träningen anpassas så alla kan vara med). Men man bör kunna simma minst 300 meter utan att stanna i öppet vatten och har rätt utrustning (simkläder, eventuell våtdräkt vid kallt väder och en cykel gjord för att cykla lite längre på).

 • Datum: 23 juni till 16 augusti:
  • Tisdagar, samling kl. 18.30
  • Torsdagar, samling kl. 18.30
  • Söndagar, samling kl. 11.00
 • Plats: Vi kommer främst att köra i och kring Stöcksjön, men vi meddelar var och vilken aktivitet som kommer att köras i god tid innan.
 • Ålder: från 14 år.
 • Kostnad: 700 kr

Instruktör är Tomas Seco som är Triathlontränare på NIU i triathlon på Maja Beskowskolan.

Frågor? Kontakta Tomas på: 070-655 06 11 eller på uss.triathlon@gmail.com

Anmälan: klicka här för att komma till anmälan.

Välkommen med din anmälan!