Funktionärsutbildning 14 november

Lördagen den 14 november är det dags för funktionärsutbildning.

Uppdatering 12 november: utbildningen är inställd på grund av de nya striktare råden.

Funktionärer är viktiga för klubben, utan dem kan vi inte arrangera tävlingar. Utbildningen är gratis och hålls i Eddahallen, Skellefteå, mellan klockan 08.00 och 18.00. USS bjuder på all mat och fika under dagen och det är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om simning.

Att bli funktionär är också en bra möjlighet att få se era barn och ungdomar tävla. Så länge som corona-pandemin pågår kommer förmodligen tävlingarna att bli publiklösa och det innebär att det bästa sättet att se sitt barn/ungdom i en tävlingssituation är att bli funktionär. Anmäl er här.

Det krävs inga förkunskaper alls om simning, allt du behöver veta kommer att läras ut under kursen. Utöver föräldrar är även simmare och tränare i USS varmt välkomna. Det enda som krävs är att man är 16 år eller äldre (eller fyller 16 år i år).

Sista anmälningsdag är lördag 7 november och anmälan sker via den här länken.