Nya träningstider 8-21 februari

Det finns nya träningstider ute nu för våra träningsgrupper i simning och vattenpolo, som gäller den 8–21 februari, det vill säga vecka 6 och 7.

Uppdatering 21 februari: dessa träningstider gäller i två veckor till, fram till 7 mars, då regeringen förlängt nuvarande restriktioner.

Vi vet att det är besvärligt när träningstiderna ändras hela tiden och vi skulle inget hellre vilja än att få sätta ett normal schema som gäller ända fram till sommaren, men nu är läget som det är med den pågående pandemin. Därför måste vi anpassa oss efter de ständiga förändringarna som sker i restriktioner och råd utifrån smittoläget, samt vilka öppettider som Navet erbjuder oss.

En ljusglimt för oss är i alla fall att våra äldre ungdomar, alla födda 2002 och senare, nu får tillgång till bassängträning igen, som vi berättat om tidigare. Vi hoppas kunna öppna upp för våra vuxna masterssimmare och kurser i vuxensim så småningom, nuvarande restriktioner gäller fram till och med söndag 21 februari om inget annat meddelas.