Triathlon sommarträning

I sommar erbjuder vi triathlonträning för de som vill träna simning, löpning och cykling med en triathlontränare.

Denna kurs passar både nybörjare och den som är lite mer erfaren. Kursen riktar sig både mot vuxna och ungdomar, åldersgränsen är ungdomar födda 2006 eller tidigare.

Man bör kunna simma minst 200 meter utan att stanna i öppet vatten och ha rätt utrustning (simkläder, eventuell våtdräkt vid kallt väder och en cykel gjord för att cykla lite längre på). Mer information kommer vid anmälan.

Träningen pågår vecka 26–33. Under två av dessa veckor kommer instruktören att vara bortrest, och träningen sker på egen hand då. Vilka veckor det blir meddelas senare. En del av träningen kommer att bero på väder och vind, samt vilken sort som ska genomföras. Därför kan tid och plats, samt aktivitet ändras. Er tränare kommer att meddela i god tid om aktivitet, plats och tid.

Just nu är planen att att simma i Stöcksjön på tisdagar och torsdagar samt att cykla på lördagar. Löpning kommer troligen att ske i samband med simningen, detaljerat träningsschema kommer att skickas ut till deltagarna av instruktören.

Instruktör är Tomas Seco som är Triathlontränare på NIU i triathlon på Maja Beskowskolan. Frågor? Kontakta Tomas på: 070-655 06 11 eller på uss.triathlon@gmail.com

Anmälan sker genom SportAdmin, klicka här för att komma till anmälan. Kursen kostar 700 kr plus administrativ avgift samt medlemskap för nya medlemmar.