Inför simskolan hösten 2021

Nu drar höstterminen av simskolan igång och då det fortfarande råder en pandemi vill vi uppmärksamma på anpassningar är gjorde för att minska risken för trängsel och smittspridning:

  • Vid första och sista tillfället på simskolan får föräldrar stå utanför och titta in genom fönstren på simskolan. (Normalt sett brukar föräldrar få vara inne vid bassängen, men detta är inte möjligt nu.)
  • Det är fortfarande begränsningar för att minska trängsel. På Navet finns skyltar uppsatta om antal personer som får vistas samtidigt i omklädningsrum, duschar mm, samt vilka rutiner som gäller. Se till att uppmärksamma och följa dessa instruktioner.
  • Saker och ting kan ändras med kort varsel, vi kommer att göra vårt bästa för att gå ut med information om läget förändras.

Mer information om simskolan inför kursstarten finns samlad här. Ni kan även läsa mer om simkunnighet och våra nivåer, vattenvana och få svar på de vanligaste frågorna. Vi har även information om anmälan, kursperioder, datum, avgifter och uppsim.

Tveka inte att kontakta oss som har hand om simskolan om ni har andra frågor.

Vi hälsar alla barn och föräldrar varmt välkomna till vår simskola i höst!