Swim of Hope 2021

Söndag 7 november klockan 18.00 (samling 17.00) är det dags för årets Swim of Hope, ett arrangemang som i år blir lite enklare men fortfarande i kul lagkappsform och med en insamling för Barncancerfonden.

I år är det åttonde gången som Umeå simsällskap arrangerar Swim of Hope. Vi har genom åren varit duktiga på att samla in pengar, som dels har gått till vår egen verksamhet och dels har gått till Barncancerfondens fina arbete. Under tiden som vi har arrangerat Swim of Hope har överlevnaden i Barncancer ökat med hela 5 % och det är nu 85 % av alla barn med cancer som överlever sin sjukdom. Er insats har gjort skillnad!

Även om vår verksamhet allt mer börjar likna hur det var innan pandemin, vilket vi är glada över, har vi valt att köra Swim of Hope i samma enklare format som förra året. Det innebär att vi inte behöver jaga sponsorer i år heller utan fokuserar på en digital insamling där alla medel går direkt till Barncancerfonden. Det blir inte heller någon utklädningstävling i år, men vi laddar för en ordentlig utklädningstävling nästa år!

Vi ber er att dela vår insamling med så många som möjligt och hoppas att vi tillsammans kan hjälpas åt att få in pengar så Barncancerfondens viktiga arbete kan fortgå, även i dessa tider. Skicka gärna länken till de sponsorer som bidragit tidigare och se om de vill vara med och stötta.

Klicka här för att komma till USS Swim of Hope-insamling för Barncancerfonden.

Vi kommer att genomföra Swim of Hope 2021 på söndag den 7 november kl. 18.00-19.00.

Vi samlas i simhallen kl. 17.00 för att ställa i ordning och från 17.15 är det insim. Man simmar sedan i lagkappsform tillsammans med sin grupp i 1 timme så långt man kan simma, med start 18.00.

Om man tillhör vuxensimgrupperna, triathlon eller någon av mastersgrupperna är man välkommen att vara med och delta på eventet. Ett förslag är att man samlar ihop ett gäng, bestämmer sig för att alla som är med bidrar till insamlingen med en liten slant och så kör man! Meddela mig Camilla på uss.sportchef@gmail.com om ni vill delta.

Välkomna önskar sportschef Camilla Johansson-Sponseller!