Inbjudan till KM 2021

USS klubbmästerskap är tillbaka efter ett avbrott förra året på grund av pandemin.

I år körs KM tidigare än brukligt; lördagen den 20 november. Detta beror på att Norrländska mästerskapen går i mitten av december när KM brukar arrangeras.

Grenordning och mer information finns i inbjudan här: Inbjudan KM 2021.

Precis som 2019 – när det senast var KM – finns det ett förmiddagspass utöver det traditionella KM-programmet på eftermiddagen. Förmiddagspasset är avsett för att simmarna i Elit, A,  B, C, D och Masters ska få en chans att köra lite fler lopp, utöver det traditionella KM-programmet som körs på eftermiddagen.

Mellan tävlingspassen arrangerar vi också lunch och antidopingsutbildning för ungdomar, läs mer om detta längre ner.

Middag efter tävlingen

Efter pass 2 är avklarat och vi gemensamt hjälpt till att plocka undan kommer det att bli middag på Balder klockan 18.00. Se inbjudan för mer information.

Anmälan

Matbeställningen och anmälan till Familjelagkappen (och Tränarlagkappen) gör man till Ingrid på uss.ingrid@gmail.com

Elitgrupperna, A, Nybörjarmasters, Mellanmasters och Masters anmäler sina tävlingsgrenar till Anton på anton.kallio1996@gmail.com

Teknik, Medley, B, C, D, E och Ungdomssimträning anmäler sina tävlingsgrenar till Martin på uss.breddansvarig@gmail.com

Sista anmälningsdagen för både simtävlingen och middagen är tisdagen 9 november.

Varmt välkomna att vara med!

Antidopingsutbildning med gratis lunch

De senaste snart två åren har vår sportchef Camilla varit med i ett antidopingprojekt tillsammans med Västerbottensidrotten och 7 andra länder och förbund. Det är ett ERASMUS+ EU projekt som går ut på att öka kunskapen kring doping och förhindra dess förekomst. Nu är vi i sluttampen av projektet och vi skulle vilja bjuda in alla simmare i föreningen från Elit-grupperna till D-gruppen att delta i en utbildning för att lära sig mer om antidoping.

I projektet finns två ambassadörer, Astrid Gustavsson och Gellert Szabo, som kommer att hjälpa er att ta del av utbildningen. Vi använder oss av REN VINNARE (av antidoping Sverige), en digital utbildning i korta moduler som tar ca 30 minuter att genomföra.

Vissa har redan gjort denna utbildning på träningen, men för er som ännu ej har gått utbildningen finns den på denna länk. Vi kommer att genomföra utbildningen fram till KM den 20 november.

Vi vill även bjuda in alla som har gått utbildningen till en gratis lunch och praktisk del där vi kommer att gå igenom bl.a. hur en dopingkontroll går till och vilka som är på WADA:s lista över idrottare som måste meddela sitt schema för att kunna tävla på hög nivå.

Lunchen och den praktiska delen kommer att genomföras lördag den 20 november mellan passen på KM.

  • NÄR: Lördag den 20 november 2021 kl. 12.00-13.30 (mellan passen på KM).
  • VAR: Idrottens hus (Kungsgatan 89), ca 5 minuters gångväg från Navet.
  • VAD: Supergod lunch, fika och antidopingföreläsning.
  • VILKA: Alla simmare i Elit-D-gruppen mellan 10-18 års ålder som gjort Ren vinnare utbildning online innan den 20 november.
  • KOSTNAD: Gratis! Och man får dessutom en supersnygg silverfärgad USS/SDOP badmössa och är med i en utlottning med snygga t-shirtar.

Anmäl er till lunchen/föreläsningen via länken här och meddela även ev. specialkost. Senast anmälningsdatum är söndag den 14 november.