Sommarträning 2022

Här är schemat för sommaren som börjar gälla onsdag 1 juni och sträcker sig fram till och med ordinarie verksamhet i Navet startar måndag 22 augusti.

Navet har sommartider 1–10 juni och därefter stänger Navet helt för resten av sommaren, fram till ordinarie verksamhet drar igång måndag 22 augusti, då bassängen ska tömmas och fogarna lagas. Så den som vill hämta ut påsar ur förrådet med träningsutrustning behöver göra detta senaste 10 juni. Umelagun på Nydala öppnar lördag 11 juni.

Delar av verksamhet som nybörjarvattenpolo, ungdomssim, mellan- och nybörjarmasters har sommaravslutning denna vecka. D- och E-gruppen har sommaravslutning söndag 5 juni men D-gruppens simmare kan fortsätta träna med B- och C-gruppen under sommaren.

Klicka för större bilder. OBS uppdaterat schema med ändringar 4 juli!

Masters och egen träning på Umelagun

Likt tidigare somrar finns det Masters-tider bokade på Umelagun under hela sommaren. Det finns ingen tränare på kanten då, men alla våra aktiva simmare – såväl vuxna som ungdomar – är välkomna att träna på egen hand då, från midsommar och framåt.

Öppet vatten

För öppet vatten finns tider inlagda för träningar i Nydalasjön på måndagar och fredagar, men som vanligt gäller det att planerna kan ändras med kort varsel – både tid och plats – och vi rekommenderar alla att gå med i vår Facebook-grupp för öppet vatten, och se till att läsa e-post under sommaren för utskick om träning i öppet vatten.

Läger

Vi planerar läger i Boden för grupperna A–D den 1–5 augusti samt dagläger för Medley- och E-gruppen på Umelagun den 15–19 augusti. Mer info om detta kommer att skickas ut senare.

Vattenpolo

Vi kommer att ha en vattenpolo-lovaktivitet igång vecka 28–30. Här deltar man gratis, men man måste anmäla sig via sportadmin (vårt bokningssystem) varje gång man är med. Mer info om detta kommer senare.

Anmälan till hösten

Snart kommer anmälan till höstens kurser och träningsgrupper att öppnas.