Prova på vattenpolo gratis för ungdomar i sommar

Umeå kommun erbjuder barn och ungdomar att testa vattenpolo utan kostnad i sommar, i samarbete med Umeå simsällskap.

Detta är ett utmärkt tillfälle för simkunniga barn och ungdomar över 7 år att testa en mycket rolig sport. Under vecka 27–29 erbjuds möjligheten att prova på att spela vattenpolo på Umelagun tillsammans med tränare och spelare från Umeå simsällskap.

Vad: vecka 27–29, mellan kl. 11.00–16.00 måndag till fredag kan man prova på att spela vattenpolo på Umelagun tillsammans med tränare och spelare från Umeå simsällskap.

Kostnad: Vattenpolo-aktiviteten är helt gratis, men det krävs att deltagaren löst inträde till Umelagun, vilket under juli månad är 60 kr för barn/ungdomar 0–17 år.

Hur: Klicka här för att anmäla via Umeå simsällskaps anmälningssida

Man kan välja på att anmäla sig till perioden 11.00–13.00, eller 14.00–16.00. Då kan man komma när som helst under den tiden.

Måste man föranmäla sig? Nej, men det underlättar vår planering och garanterar en plats.

Går det att droppa in? Ja, förutsatt att det finns platser kvar. Men även då behöver man anmäla sig på plats på bokningssidan. Vi hjälper till med det.

Vem får vara med: Det är för alla ungdomar i Umeå kommun från 7 år ålder.  Enda kravet är att man måste kunna simma på djupt vatten. Bassängen är ca 1.60 m djupt.

Vad behöver man ta med? Badkläder. Alla annan utrustning finns att låna.

Välkomna!