Ny livetidtagning vid Umeracet

I helgen, den 24–25 september, arrangerar vi vår årliga hösttävling Umeracet och som en av de första tävlingarna använder vi det nya systemet Swimify som kommer att ersätta den tidigare livetidtagningen. Där kommer ni att hitta startlistor, heatlistor och resultatlistor samt förstås följa tidtagningen live.

Brist på funktionärer

Vi har fortfarande brist på funktionärer till tävlingen. Är du utbildad funktionär i USS – eller för den delen om du är utbildad och ska besöka tävlingen i helgen från någon annan ort – tar vi tacksamt emot hjälp, både för att fylla alla platser men även för att kunna byta av de som redan ställer upp mycket för oss.

Vi är också på jakt efter en speaker, vi har en erfaren tidigare speaker som kan hjälpa som stöd ifall du kan tänka dig vara speaker men är osäker på hur det fungerar.

Kontakta Martin på uss.breddansvarig@gmail.com om du har möjlighet att ställa upp.

Föräldraengagemang

Till föräldrar och vårdnadshavare med barn i Umeå simsällskaps verksamhet: likt alla andra ideella föreningar behöver vi er hjälp för att driva föreningen. I vårt fall är det framförallt funktionärer som behövs, för utan dem kan vi inte arrangera tävlingar.

Funktionärer är så viktigt att i stort sett inte kräver något annat engagemang än detta, ingen försäljning av strumpor eller liknande vid sidan av simningen. Det är några helger per år som vi behöver er i simhallen. Ni behöver inga förkunskaper om simning, vi står för utbildning av funktionärer. Att vara funktionär betyder också att man får vara delaktig i vår kärnverksamhet och ta del av vad simsporten är, vilket många föräldrar brukar uppskatta.

Läs mer om föräldraengagemang i Umeå simsällskap här.