Anmälan vuxensim vinter 2022/2023

Vuxen och sugen på att bli bättre simmare, att få bra och allsidig simträning?

Nu är anmälan för vinterns vuxencrawlkurser öppen. Vi erbjuder i vinter (5 ggr före jul och 5 ggr efter jul) 10 ggr av:

  • Crawl 1: Denna kurs är en introduktionskurs där du lär dig simma crawl eller FRISIM. Vår duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv. OBS! Förkunskaper är att du är simkunnig, dvs: att du kan simma 200 meter varav 50 meter på rygg. Om du är nybörjare i simning och vill lära sig grunden anmäler du dig till vuxensimskola på Ersboda.
  • Crawl 2: Denna kurs är en fortsättning på nybörjarcrawl, eller för dig som redan kan simma 50 m crawl/frisim utan att stanna. Våra duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv. OBS! Förkunskaper är att du är simkunnig, dvs: att du kan simma 200 meter varav 50 meter på rygg, samt att du kan simma 50 m crawl/frisim utan att stanna.

All anmälan sker via vår anmälningssida hos SportAdmin. Datum för vinterns vuxensim finns här.

Ta steget vidare med Nybörjarmasters

För de som känner att de är redo att ta steget vidare från crawlkurser så erbjuder vi gruppen Nybörjarmasters. Det är en träningsgrupp för vuxna simmare som vill prova på att simträna. Man tränar två gånger i veckan (torsdag kl. 19.00-20.30 och söndag kl.09.00-10.30) under ledning av våra duktiga tränare. Man hittar denna grupp under ”träningsgrupper” i bokningssystemet.

Välkommen med din anmälan!