Digital funktionärsutbildning i november

Nu kommer ytterligare en chans att anmäla sig till funktionärsutbildning. Denna gång en digital utbildning som sker tisdagen den 15 november, på kvällen. 

Funktionärer på tävlingar är grundstenen i vår ideella verksamhet som simförening och efter två år av pandemi har ett redan ansträngt läge blivit akut, när allt färre föräldrar och vårdnadshavare i verksamheten finns tillgängliga som funktionärer. Vi var nära ställa in hemmatävlingen Umeracet förra helgen på grund av detta.

Vi påminner om att varje aktiv i tävlingsgrupperna behöver ha en funktionärsutbildad person (familj eller övrig släkt och vänner) knuten till sig, om man inte på annat sätt är flitigt engagerad i verksamheten (i sektioner och styrelse).

Ingen kostnad, ingen förkunskap

Utbildningen är gratis (kostnaden som står på anmälningssidan går till föreningen) och det krävs ingen som helst förkunskap om simning eller simtävlingar, utbildningen ger allt ni behöver för att kunna ställa upp som funktionär.

Vid detta tillfälle sker utbildningen digitalt, tisdagen den 15 november kl. 18.00–21.15.

Anmälan sker via denna länk.

Nästa tillfälle blir en utbildning av tävlingsfunktionärer på plats på Navet söndag 22 januari, läs mer här.

Varmt välkomna att anmäla er! Kom ihåg att ju fler funktionärer vi har tillgängliga i föreningen, desto mindre behöver varje funktionär ställa upp. Vi har idag många hjältar som sliter hårt och står samtliga pass på varenda tävling och vi vill kunna avlasta dessa genom att ställa krav engagemang från alla i verksamheten.