Swim of Hope 2022

För 9:e gången i rad arrangerar Umeå simsällskap Swim of Hope. Även i år i en liten avskalad variant. Men det blir utklädningstävling och en rolig timme med snabba simmare med musik på högsta volym. Vi välkomnar både deltagare och publik.

Swim of Hope fungerar som ett sponsorsim där sponsorer kan bidra med valfri summa per meter eller fast belopp. Våra simmare, triathleter och vattenpolospelare kommer att tillsammans med sin träningsgrupp simma i lagkappsform så långt de kan under 1 timme. I år har vi enbart en insamling via denna sida så alla insamlade medel går direkt till Barncancerfonden.

Utklädningstävling innan simningen

Innan själva simningen startar visar grupperna upp sig i utklädnad. Den grupp som har bäst utklädning kommer att vinna en kul kväll (mat och aktivitet) med sina tränare.

Vi kommer att genomföra Swim of Hope 2022 på söndag den 6 november kl. 18.00-19.00.

Vi samlas i simhallen kl. 17.00 för att ställa i ordning och genomföra utklädningstävlingen.

Från 17.45 är det insim. Man simmar sedan i lagkappsform tillsammans med sin grupp i 1 timme så långt man kan simma, med start 18.00.

Om man tillhör vuxensimgrupperna, triathlon eller någon av mastersgrupperna är man välkommen att vara med och delta på eventet. Ett förslag är att man samlar ihop ett gäng, bestämmer sig för att alla som är med bidrar till insamlingen med en liten slant och så kör man! Meddela mig Camilla på uss.sportchef@gmail.com om ni vill delta.

Insamling till Barncancerfonden

Vi uppmanar er alla att skänka en slant till Barncancerfonden viktiga arbete. Idag överlever 85 % av barnen med barncancer, men dessa sjukdomar är fortfarande största dödsorsaken för barn mellan 1-14 år.

Klicka här för att komma till USS Swim of Hope-insamling för Barncancerfonden.

Välkomna önskar sportschef Camilla Johansson-Sponseller!