Anmälan vuxensim våren 2023

Vuxen och sugen på att bli bättre simmare, att få bra och allsidig simträning?

Nu är anmälan för vårens vuxencrawlkurser öppen. En nyhet för våren är att Crawl 3 är tillbaka, läs mer nedan. Vi erbjuder i vår 10 ggr av:

  • Crawl 1: Denna kurs är en introduktionskurs där du lär dig simma crawl eller FRISIM. Vår duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv. OBS! Förkunskaper är att du är simkunnig, dvs: att du kan simma 200 meter varav 50 meter på rygg. Om du är nybörjare i simning och vill lära sig grunden anmäler du dig till vuxensimskola på Ersboda.
  • Crawl 2: Denna kurs är en fortsättning på Crawl 1, eller för dig som redan kan simma 50 m crawl/frisim utan att stanna. Våra duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv. OBS! Förkunskaper är att du är simkunnig, dvs: att du kan simma 200 meter varav 50 meter på rygg, samt att du kan simma 50 m crawl/frisim utan att stanna.
  • Crawl 3: Detta är en kurs där deltagarna förfinar sina crawlkunskaper och även börjar läras sig andra simsätt. Man förbereder sig på att kunna börja i träningsgrupp för simning.

All anmälan sker via vår anmälningssida hos SportAdmin. Datum för vårens vuxensim finns här.

Ta steget vidare med Nybörjarmasters

För de som känner att de är redo att ta steget vidare från crawlkurser så erbjuder vi gruppen Nybörjarmasters. Det är en träningsgrupp för vuxna simmare som vill prova på att simträna. Man tränar två gånger i veckan (se träningsschemat här) under ledning av våra duktiga tränare. Man hittar denna grupp under ”träningsgrupper” i bokningssystemet.

Välkommen med din anmälan!