Påsklovsträning 2023

Nu drar det ihop sig till påsk och ledigheter för många. På skärtorsdagen sker träning enligt ordinarie schema men från långfredagen och under den kommande veckan gäller nedanstående schema för våra träningsgrupper.

Triathlon, vattenpolo och simhopp har ledigt under lovet. Som vanligt går det bra för alla att träna på Masters tider. Söndag 16 april gäller ordinarie schema för alla, inklusive simskola och vattenpolo.

På långfredagen kör vi en specialare, för andra året i rad låter vi våra simmare som kör distans (och öppet vatten) testa att simma så snabbt de kan på 5 km. Även Masters är välkomna att delta. För de allra snabbaste kan en bra tid på 5 km i bassäng ge möjlighet att få delta i landslagsuppdrag i öppet vatten-simning, men oavsett nivå är det en kul utmaning och ett bra träningstillfälle!

Om man behöver tidtagning på 5 km behöver man anmäla sig till Camilla i förväg på uss.sportchef@gmail.com.