Sommarträning 2023

Här är schemat för sommaren som började gälla torsdag 1 juni och sträcker sig fram till och med ordinarie verksamhet i Navet startar måndag 21 augusti.

I sommar har Navet öppet men vi kommer att träna en hel del på Umelagun. SM-veckan, vecka 26, är en speciell vecka förstås, när vi arrangerar SM/JSM/Para-SM i simning på Navet.

Delar av verksamhet som nybörjarvattenpolo, ungdomssim, mellan- och nybörjarmasters har sommaravslutning denna vecka. D- och E-gruppen har haft sommaravslutning, men D-gruppens simmare kan fortsätta träna med B- och C-gruppen under sommaren. Simmarna i Holmsund är välkomna att träna med motsvarande grupp på Navet och Umelagun.

Klicka för större bilder:

Holsund

Masters tider och egen träning

Likt tidigare somrar finns det Masters-tider bokade på Umelagun under hela sommaren, samt även ett antal träningar i Navet denna sommar. Det finns ingen tränare på kanten då, men alla våra aktiva simmare – såväl vuxna som ungdomar – är välkomna att träna på egen hand då. Det gäller givetvis även simmarna i Holmsund.

Öppet vatten

För öppet vatten finns inga tider inlagda ännu utan det kommer att meddelas efter hand, men som vanligt gäller det att planerna kan ändras med kort varsel – både tid och plats – och vi rekommenderar alla att gå med i vår Facebook-grupp för öppet vatten, och se till att läsa e-post under sommaren för utskick om träning i öppet vatten.

Vi tränar vanligtvis i Nydalasjön med start från Nydalabadet, men vi tränar också i även vid Bölesholmarna, i Bäcksjön och på andra platser.

Läger

Det är läger i Sollefteå för grupperna A–D den 31 juli–4 augusti samt dagläger för Medley- och E-gruppen på Umelagun den 14–18 augusti. Mer info om detta kommer att skickas ut senare.

Vattenpolo

Vi kommer att ha en vattenpolo-lovaktivitet igång vecka 25–27. Här deltar man gratis, men man måste anmäla sig via sportadmin (vårt bokningssystem) varje gång man är med. Mer info om detta kommer senare.