Höstlovsträning 2023

Vecka 44 är höstlovsveckan och därmed gäller ett annat träningsschema för våra träningsgrupper i simning.

Som vanligt avslutar vi höstlovet med Swim of Hope för alla grupper, där vi simmar i lagkappsform och samlar in pengar. I år är Swim of Hope även ett sponsorsim, efter några års upphåll i samband med pandemin. Sponsorsim innebär att vi både samlar pengar till Barncancerfonden och till föreningens verksamhet – så att vi kan erbjuda träning, tävlingar och läger – genom att simmarna skaffar sponsorer till sina grupper. Läs mer om detta här.

Vad gäller Holmsund så är det ingen höstlovsträning där, men simmarna är välkomna till grupperna på Navet. Vattenpolo nybörjare, triathlon vuxna och ungdomssim är lediga. Alla mastersgrupper är välkomna på masterstiderna. För A-gruppen gäller att en del fått instruktioner av sin tränare att träna på vissa av Elits tider, så för familjer som berörs av det, kolla med simmaren ifall andra tider gäller.

Klicka på bilden nedan för en större version av schemat.