Swim of Hope/sponsorsim 2023

För 10:e gången i rad arrangerar Umeå simsällskap Swim of Hope och i år är det i form av sponsorsim igen, för första gången sedan pandemin. Det är därför hög tid att söka sponsorer. Det blir förstås även utklädningstävling och en rolig timme med snabba simmare med peppande musik på hög volym. Vi välkomnar både deltagare och publik.

Swim of Hope arrangeras på Navet i Umeå söndagen den 5 november (sista dagen på höstlovet) och fungerar som ett sponsorsim där våra simmare, triathleter, simhoppare och vattenpolospelare kommer att tillsammans med sin träningsgrupp simma i lagkappsform så långt de kan under 1 timme.

Målet är att simmarna tillsammans med sina familjer har skaffat sponsorer som bidra med valfri summa per meter som gruppen simmar eller ett fast belopp. Hälften av pengarna går Umeå simsällskaps verksamhet för att vi ska kunna åka på tävlingar och läger, och andra hälften av pengarna går till Barncancerfondens viktiga arbete.

Sponsoravtal och information till sponsorer och föräldrar

Här finns några dokument för sponsorsim:

När man fått en sponsor skannar/fotar man av avtalet och skickar till sportchef Camilla på uss.sportchef@gmail.com.

Om man tillhör vuxensimgrupperna, triathlon eller någon av mastersgrupperna är man välkommen att vara med och delta på eventet. Ett förslag är att man samlar ihop ett gäng, bestämmer sig för att alla som är med bidrar till insamlingen med en slant och så kör man! Meddela mig Camilla på uss.sportchef@gmail.com om ni vill delta.

För att kunna genomföra arrangemanget behöver vi hjälp med följande: en speaker, någon som kan sätta ihop en bra musiklista med pepplåtar, 10 st personer som räknar längder och några som bakar/gör fika till simmarna. Kontakta Camilla på uss.sportchef@gmail.com om ni kan hjälpa till.

Utklädningstävling innan simningen

Innan själva simningen startar visar grupperna upp sig i utklädnad. Den grupp som har bäst utklädning kommer att vinna en kul kväll (mat och aktivitet) med sina tränare.

Vi kommer även att belöna de som samlat in mest pengar med fina priser.

Vi kommer att genomföra Swim of Hope 2023 på söndag den 5 november kl. 17.00-18.00.

Vi samlas i Navet kl. 16.00 för att ställa i ordning och genomföra utklädningstävlingen.

Man simmar sedan i lagkappsform tillsammans med sin grupp i 1 timme så långt man kan simma, med start 17.00.

Slutligen ett viktigt meddelande från vår sportchef Camilla:

Personligen så vill jag tillägga att Barncancer kan drabba vem som helst. Det är nu 10 år sedan vi förlorade vår son Isaac 6 år, efter en 18 månader lång kamp mot cancern. Sedan Isaac dog har vi kört Swim of Hope varje år och samlat in över 200 000 kr till Barncancerfonden. Överlevnaden i barncancer har sedan vi startade Swim of Hope ökat från 80 % till 85 %. Det vi gör, gör skillnad på riktigt! Hjälp oss gärna nu fortsätta att stötta Barncancerfonden, ni behövs!

Välkomna önskar sportchef Camilla Johansson-Sponseller!