Inbjudan till KM 2023

Umeå simsällskap bjuder in till traditionsenligt klubbmästerskap lördagen den 2 december.

Precis som förra året går KM relativt tidigt, redan första helgen i december. Kolla in inbjudan och missa inte att vi har en ny 3-generationslagkapp i år, se mer längre ner om det.

Mer information om KM finns att läsa i inbjudan: Inbjudan KM 2023 (PDF).

Sista anmälningsdag för både simtävlingen och middagen är redan tisdagen den 21 november, så se till att anmäla er direkt ni läser detta.

Nytt unikt lopp i år: 3-generationslagkapp på KM

Vi har lagt till en 3-generationslagkapp på KM! Detta är nytillkommet och finns inte med i inbjudan ovan. Denna lagkapp är mixed. Alla tre i ett lag kan vara av samma kön, eller så kan man ha både killar och tjejer i laget.

Det måste inte vara tre generationer i rakt nedstigande led. Man man till exempel simma med sin moster och sin farfar, eller med sin bonusmamma och sin mormor. Men precis som i den ”vanliga” generationslagkappen kan man inte simma med någon som inte ingår i ens familj/släkt.

I 3-generationslagkappen simmar man 25-50-25 (första sträckan är 25 meter, andra sträckan är 50 meter och tredje sträckan är 25 meter).

Vi kallar 3-generationslagkappen för gren 23, och man simmar till sist i tävlingen (inga försök i början av passet som i den ”vanliga” generationslagkappen).

Ni anmäler er till 3-genrationslagkappen genom att mejla Martin på uss.breddansvarig@gmail.com.