Vinterns vuxensim drar igång och det finns platser kvar

Vuxen och sugen på att utveckla dig som simmare i en av de bästa träningsformerna som finns? Nu drar vinterns vuxensimkurser igång och det finns fortfarande platser kvar.

Umeå simsällskap hjälper vuxna att lära sig simma och förbättra sin crawlteknik, från grundläggande nivå och uppåt i våra tre kurser: Crawl 1, Crawl 2 och Craw 3. Se nedan för mera information eller gå direkt till anmälan i SportAdmin. Datum för kurserna finns här.

Kurser för vuxna

Crawl 1 är en introduktionskurs där du lär dig simma crawl (även kallat frisim). Vår duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv.

Crawl 2 är en en fortsättning på Crawl 1, eller för dig som redan kan simma 50 m crawl/frisim utan att stanna. Våra duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv.

Crawl 3 är en en fortsättning efter Crawl 1 och Crawl 2, eller för dig som kan crawla minst 200 m. Här kommer du att få lära dig grunderna i SIMTRÄNING. Huvudfokus i denna kurs är att utveckla ditt frisim, men du kommer även att få lära dig de tre övriga simsätten för att få en allsidig träning. Våra duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv.

(Dessutom har vi Masters och Nybörjare Masters för dig är vuxen och vill träna/tävla i simning.)