Crawlkuser våren 2024

Snart öppnar anmälan till vårens crawlkurser för vuxna. Det är aldrig för sent att läsa sig simma crawl eller förbättra sin simning.

Anmälan till vårens kurser öppnar onsdag den 7 februari klockan 12.00 och som vanligt sker all anmälan genom vår anmälningssida hos SportAdmin. Kursstart för crawl 1 är tisdag 20 februari och för crawl 2 och 3 är kursstart onsdag 21 februari. Datum för vårens tillfällen finns här.

Det kommer även att erbjudas intensivkurs under sportlovet vecka 10.

Kurser för vuxna

Crawl 1 är en introduktionskurs där du lär dig simma crawl (även kallat frisim). Vår duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv.

Crawl 2 är en en fortsättning på Crawl 1, eller för dig som redan kan simma 50 m crawl/frisim utan att stanna. Våra duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv.

Crawl 3 är en en fortsättning efter Crawl 1 och Crawl 2, eller för dig som kan crawla minst 200 m. Här kommer du att få lära dig grunderna i SIMTRÄNING. Huvudfokus i denna kurs är att utveckla ditt frisim, men du kommer även att få lära dig de tre övriga simsätten för att få en allsidig träning. Våra duktiga tränare lär dig korrekt teknik och ger dig tips på hur du kan träna när du är själv.

(Dessutom har vi Masters, Mellanmasters och Nybörjarmasters för dig är vuxen och vill träna/tävla i simning.)