Intensivsimskola på sportlovet 2024

På sportlovet erbjuder vi möjligheten till intensivsimskola på Ersbodabadet.

I höstas höll vi en intensivsimskola på höstlovet som var uppskattad. Intensivsimskolan brukar vanligtvis erbjudas på sommaren och är ett populärt alternativ till den vanliga simskolan, där barnen kan göra stora framsteg på kort tid. Sportlovet infaller vecka 10 och intensivsimskolan är fem lektioner, måndag 4 mars till fredag 8 mars, på Ersbodabadet.

Alla kommer kunna anmäla sig när anmälan öppnar tisdagen den 6 februari, klockan 12:00. Avgiften för fem lektioner är 625 kr (plus administrativa avgifter).

Redan nu kan man följa den här länken till vår anmälningssida hos SportAdmin, och se tiderna för simskolan (de finns under aktuellt nivå, så till exempel intensivsimskola på sportlovet för Sköldpaddan finns under Steg 2 Sköldpaddan).

Bröstsimsgrupp på sportlovet

Sportlovet är också ett bra tillfälle att delta i bröstsimsgrupp, det är en grupp som riktar sig till de som vill uppnå kraven i skolan och vill lära sig simma bröstsim. Åldersgräns född 2015 eller äldre. Även här öppnar anmälan den 6 februari klockan 12.00 och gruppen finns att se i SportAdmin redan nu.