Anmälan simskola

All anmälan till våra kurser görs genom vår anmälningssida i SportAdmin. Läs mer här om hur det går till.


Anmälan till vinterns simskola


Vinter, vår och höstkurserna består av 10 lektioner en gång/vecka eller 20 lektioner 2 gånger/vecka i 10 veckor. Intensivkurserna består av 10 lektioner, måndag-fredag under två veckor, då har vi simskola trots en del röda dagar.

Avgiften är 50 kr i medlemsavgift + 1020 kr/kurs en gång/vecka eller 1020 kr + 510 kr för 2 gånger/vecka. Medlemsavgiften löses i november och den gäller fram till slutet av höstkursen. Mer information om detta hittar du under avgifter.

Tryck här för att anmäla

Vi erbjuder simskola på Navet och Ersboda Bad & Gym.

Vi ser helst att de som inte simmat med oss tidigare börjar med Baddaren för att lära sig de grundläggande övningarna (även om barnet har god vattenvana). Så snart barnet har lärt sig dessa får man byta till nästa nivå.

Om du är osäker på vilken nivå som är lämplig kan man boka tid för uppsim. Bokning av uppsim görs via mejl: uss.simskola@gmail.com.

Avanmälan /Avbryta en kurs

Före kursstart:

Vill du ta tillbaka din anmälan? Kontakta Maria Forsgren via uss.simskola@gmail.com med en skriftlig avanmälan.

Om du tar tillbaka din anmälan:

  • Upp till 7 dagar före att simskoleterminen startar (oftast en måndag, OBS alltså inte 7 dagar före individuell kursstart) kan du avanmäla utan kostnad.
  • Om du avanmäler senare får du betala full avgift.

Om du måste avbryta simskolan på grund av sjukdom eller skada och du blir borta vid minst fem tillfällen i följd, kan du få tillbaka delar av avgiften mot uppvisande av läkarintyg.


Har du frågor kring anmälan är du välkommen att mejla uss.simskola@gmail.com eller ringa 090-12 97 44. Vi har telefontid måndag och torsdag kl. 14.00-15.00.