Anmälan simskola

Anmälan till Sommarsimskolan 2018 på Ersbodabadet

  • Anmälan till Sommarsimskolan 2018 är nu öppen.
  • För er som går vårens kurs och vill anmäla er till sommarsimskolan: anmäl er till den kurs barnet går nu, om ert barn övar och klarar alla moment under vårens kurs, så flyttar vi barnen till rätt nivå efter avslutningen.
  • Klicka här för att komma till anmälningssidan.
  • Datum för sommarsimskolan finns här.

Anmälningsstart för sommarsimskola Robertsfors kommer senare.

Våren -2018: Platser till Navet och enstaka till Ersboda finns kvar.
Det går bra att hoppa in under kursen och betala för de gånger som är kvar. Barnen i grupperna övar övningarna tills de sitter.  Kontakta oss på  uss.simskola@gmail.com vid intresse.

Vinter, vår och höstkurserna består av 10 lektioner en gång/vecka eller 20 lektioner 2 gånger/vecka i 10 veckor. Intensivkurserna består av 10 lektioner, måndag-fredag under två veckor, då har vi simskola trotts en del röda dagar.

Avgifen är 50 kr i medlemsavgift + 1020 kr/kurs en gång/vecka eller 1020 kr + 510 kr för 2 gånger/vecka. Medlemsavgiften löses i november och den gäller fram till slutet av höstkursen. Mer information om detta hittar du under avgifter.

Tryck här för att anmäla

Vi erbjuder simskola på Navet och Ersboda Bad & Gym.

Vi ser helst att de som inte simmat med oss tidigare börjar med Baddaren för att lära sig de grundläggande övningarna (även om barnet har god vattenvana). Så snart barnet har lärt sig dessa får man byta till nästa nivå.

Om du är osäker på vilken nivå som är lämplig kan man boka tid för uppsim. Bokning av uppsim görs via mejl uss.simskola@gmail.com.

Avanmälan /Avbryta en kurs

Före kursstart:

Vill du ta tillbaka din anmälan? Kontakta Maria Forsgren via uss.simskola@gmail.com med en skriftlig avanmälan.

Om du tar tillbaka din anmälan:

  • Upp till 7 dagar före att simskoleterminen startar (oftast en måndag, OBS alltså inte 7 dagar före individuell kursstart) kan du avanmäla utan kostnad.
  • Om du avanmäler senare får du betala full avgift.

Om du måste avbryta simskolan på grund av sjukdom eller skada och du blir borta vid minst fem tillfällen i följd, kan du få tillbaka delar av avgiften mot uppvisande av läkarintyg.


Har du frågor kring anmälan är du välkommen att mejla uss.simskola@gmail.com eller ringa 090-12 97 44. Vi har telefontid måndag-torsdag kl. 12.00-15.00.