Sportlovsträning 2023

Här är årets sportlovsschema, som gäller för träning lördag 4 mars till söndag 12 mars.

Lördag 4 mars är det träningsledigt för alla grupper, utom Masters. Övriga vuxengruppen (Nybörjarmasters, Mellanmasters och Triathlon vuxen) är välkomna att träna på Masters tider under veckan (utan tränare). Ungdomssim 2, Simhopp och Vattenpolo nybörjare har ledigt hela sportlovet.

Simmarna i Holmsunds A-grupp är välkomna på A-gruppens tider och Holmsunds C- och D-grupp är välkomna på C/D-gruppernas tider.

Lördag 11 mars blir det lovkul på Bräntberget och då är alla som vill välkomna! Vi håller på 14.00–16.00 (eller så länge man vill) och man får ta med sig valfri sak att åka på i backen som kälke, skrana, skidor etc (eventuellt liftkort får man bekosta själv). Ta gärna med er något att fika också.